Keresés
Tagfelvétel

namidachan

Projektek állása.

Itt tudod megnézni, hogy a projektjeink mely fázisban vannak a kikerülésig.
Projektek állása.

Fansub etikett

fansubgyik

Felhasználók
· Online vendégek: 2

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 8,952
· Legújabb tag: diazybell88
Facebook
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Manga » Koko ni Iru yo!
Koko ni Iru yo!

Koko ni Iru yo!

Mangaka: Tooyama Ema
Besorolás: manga
Hossz: 5 kötet (21 fejezet)
 
Kiadás éve: 2007
Műfaj: shoujo, romantikus, iskolai élet, dráma
Letöltés & Online

 


A manga Toyama Ema keze nyomán látta meg a napvilágot 2007 júliusában a Nakayoshi Shoujo magazinban, majd Kodansha jóvoltából 5 kötetben került a boltok polcára.

Bizonyára már sokan érezték úgy, hogy teljesen láthatatlanok a körülöttük lévők számára, senki sem vesz róluk tudomást. Főszereplőnk, Sumino Hikage is hasonló cipőben jár, próbálkozásai, hogy észrevegyék, valahogy mindig kudarcba fulladnak. Ez olyannyira igaz, hogy ráülnek az osztályban, nem tudják a pontos nevét, és még a tanár se veszi észre névsorolvasás közben. Ennek ellenére, mikor elkezdi a középiskolát, elhatározza, hogy szerez magának három barátot. De ahogy az lenni szokott, semmi sem megy könnyen, mivel a lányt az első iskolai napján - miközben egy cicát próbál kimenteni a forgalomból - elütik. Így csak később tud csatlakozni az osztályhoz, addigra azonban már mindenkinek megvannak a maga barátai.

Hikage egyetlen hobbija, hogy a „Napforgó” nevű blogján írogat. Így ismerkedett meg Black Rabbit-sannal és MegaPig-sannal, akik mindig meghallgatják és támogatják a lányt, bár személyesen soha sem találkoztak vele. Végül az ő unszolásukra Hikage összeszedi a bátorságát, és megpróbál az osztály részévé válni, de ez sem megy zökkenőmentesen. Persze, ahogy az egy shoujotól megszokott, nem maradhat el az osztály egyik legnépszerűbb srácának megjelenése sem, aki bevallja, hogy már jó ideje figyeli a lányt, és szeretné jobban megismerni. A történet ezzel veszi kezdetét, Hikagénak meg kell küzdenie saját bátortalanságával és a fiú mindenre elszánt rajongóival, akik nem tudják elhinni, hogy választottjuk mást szemelt ki magának. Idővel az interneten megismert barátok is a célkeresztbe kerülnek, nem kis galibát okozva ezzel az amúgy is összezavarodott lánynak.

Összegezve egy aranyos shoujo mangáról van szó, amely ugyan nem mentes a kliséktől, ennek ellenére aki belekezd, az nehezen tudja letenni. A rajzolása kifejezetten szépre sikerült, a történet pedig - amelyben ha keményen dolgozunk és persze, ha van pár barátunk, akik mindig mögöttünk állnak, akkor bármire képesek lehetünk – valahogy sosem megy ki a „divatból”. Azt hiszem, egy próbát mindenképp megér, a műfaj rajongóinak pedig csak ajánlani tudom.

Ismertetőt írta: Sayuu

Hozzászólások
#1 | 845 - július 17 2011 21:40:40
Nagyon szeretem ezt a mangát!^___^ mikor lesz folytatás???
#2 | Xiaoyu - július 19 2011 12:40:45
Hát, Sayuu épp nyaral, szóval légy türelmes. Grin
#3 | Sayuu - július 24 2011 14:55:19
Szia!
Hamarosan jönnek a következő részek is 11. részig le van fordítva.Smile. Ha minden igaz, Fridayu is elment nyaralni, de amint hazaért jönni fognak.Smile Örülök, hogy tetszik.Smile
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [3 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
©

Üdvözöl a Namida Fansub Team!

Miket találsz nálunk.

Nálunk saját készítésű anime feliratokat, manga fordításokat találsz.
Letöltéshez be kell jelentkezned, ha még nem vagy tag regisztrálj!
Kérdéseidet a Fórumban teheted fel, vagy ha csak csevegni szeretnél, azt is megteheted.

Belépés

Elfelejtett jelszó?

Még nem vagy tag? Regisztrálj!

Regisztráció után hozzáférhetsz a csapat által készíttet feliratokhoz és mangákhoz.