Keresés
Tagfelvétel

namidachan

Projektek állása.

Itt tudod megnézni, hogy a projektjeink mely fázisban vannak a kikerülésig.
Projektek állása.

Fansub etikett

fansubgyik

Felhasználók
· Online vendégek: 2

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 8,824
· Legújabb tag: Arnold
Facebook
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Anime » Nekogami Yaoyorozu
Nekogami Yaoyorozu

Nekogami Yaoyorozu

Besorolás: TV, anime
Hossz: 12 rész
Megjelenés: 2011
Műfaj:
vígjáték, istenségek, seinen, juujin, bohózat, shoujo ai

Készült: AIC Plus+ készítette FLIPFLOP mangája alapján
Felirat


 

2011 egyik nyári animéje. Mangaadaptáció. Megalkotója egy FLIPFLOP nevű mangaka, akinek műve 2007 júliusától a Champion RED Ichigo magazinban futott.

A 21. században az istenek közöttünk élnek. "Az emberek nem is tudják, pontosan mennyi van belőlük", hangzik el a bevezetésben.

Mayu egy macskaisten, aki a Yaoyorozudou nevű antikkereskedésben tengeti mindennapjait. Lusta, neveletlen, és egész nap csak eszik, videójátékozik és alszik. Viselkedésével sok fejfájást okozott szüleinek, ezért megfosztották az erejétől, és száműzték a Mennyekből. Nem térhet vissza addig, míg meg nem javul. Nemtörődöm személyiség, ezért mindig valami bajt okoz társainak. De ekkor megmutatja, hogy van szíve, képes éretten viselkedni és felelősséget vállalni a tetteiért, valamint bármire képes lenne barátaiért.

Akkor most a népes szereplőgárdáról
Mayu: Lusta macskaisten, akit száműztek a Mennyekből. A régi tárgyak és elfeledett emlékek őre. Képességeinek csak kis részét tudja használni.
Yuzu: Szülei halála után átvette az antikbolt vezetését. Nagyon házias, kedves és segítőkész.
Shamo: A szegénység istene, akinek felbukkanása kezdetben nagy felfordulást okozott. Számomra ő a sorozat legaranyosabb szereplője. Képessége miatt kiközösítették, és őt magát is üldözi a balszerencse. Legjobban a sört szereti és Yukina mangáját.
Gonta: Nem ez az igazi neve, de mindenki így hívja. A jólét helyi istene. Megbízható, önfeláldozó. Reménytelenül szerelmes Yuzuba, de amikor arra kerülne a sor, hogy felhívja magára a figyelmet, mindig elszúrja.
Yoshino: A cseresznyevirágzás istennője. Ügyetlen, baka. Képes összekeverni egy aprócska savanyúságos edényt egy óriási csuporral.
Yurara: Baku, vagyis álomfaló. Megeszi "áldozatai" rémálmát. Önfejű és akaratos.
Yukina Kamo-sensei: Egy sikeres mangaka, aki gyakran kerül alkotói válságba. Valójában onmyouji, asszisztensei pedig shikigamik. Mangája egy lányról szól, aki egy balszerencsés újévi jóslat után mindig nehéz helyzetben találja magát. Ráadásul nála kotnyeleskedik egy halálisten is, aki csak ront a helyzeten. Gyakran láthatunk a történetből részleteket.
Akane Shinozaki: Yukina szerkesztője.
Sasana: Egy másik macskaisten. Rendkívül rendszerető, és odavan Mayuért. Annak ellenére, hogy mindketten lányok, jegyesek, amit az apjuknak köszönhetnek. Sasana azonban ezt nem bánja.
Meiko: Dairokutennek, a mennyek urának unokája. Elkényeztetett, gazdag lány. Féltékeny, ha Mayuról van szó. Hasonló érzéseket táplál iránta, mint Sasana, ezért gyakran összevesznek, és harcra kerül a sor, ahol Mayu a tét.

Azoknak ajánlanám, akik szeretik a vígjátékokat. A grafikában nem nagyon lehet kivetnivalót találni. A szereplők rajzolása gyerekes, de illik a történethez. Nem egy kiugró darab, de jó szórakozást nyújt. Egyszer érdemes megnézni.

Ismertetőt írta: cat999

Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
©

Üdvözöl a Namida Fansub Team!

Miket találsz nálunk.

Nálunk saját készítésű anime feliratokat, manga fordításokat találsz.
Letöltéshez be kell jelentkezned, ha még nem vagy tag regisztrálj!
Kérdéseidet a Fórumban teheted fel, vagy ha csak csevegni szeretnél, azt is megteheted.

Belépés

Elfelejtett jelszó?

Még nem vagy tag? Regisztrálj!

Regisztráció után hozzáférhetsz a csapat által készíttet feliratokhoz és mangákhoz.