Keresés
Tagfelvétel

namidachan

Projektek állása.

Itt tudod megnézni, hogy a projektjeink mely fázisban vannak a kikerülésig.
Projektek állása.

Fansub etikett

fansubgyik

Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 8,823
· Legújabb tag: iris
Facebook
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Anime » A-Channel
A-Channel

A-Channel

Besorolás: anime, TV
Hossz: 12 rész
Megjelenés: 2011
Műfaj: komédia, mindennapi élet, iskola, seinen 
Készült:
Gokumi Stúdió Kuroda Bb műve alapján.
Felirat & Softsub & Torrent

 

 

Kuroda Bb igen népszerű, négypaneles képregénye 2008 óta fut a Manga Time Kirara Carat magazinban. Az anime adaptációt (Gokumi stúdió) 2011 áprilisában sugározták Japánban.

Szereplők
Tooru: Alacsony és vékony, ezért mindig lóg rajta a felsője. Óvoda óta barátnők Runnal. A szokásostól egy kicsit jobban ragaszkodik hozzá. Ha fiúk szólni mernek Runhoz, egyből feltűnik a semmiből egy baseballütővel hadonászva. Nagyon szereti az édességeket és ugratni Yuukót.
Run: Egy évvel Tooru fölött jár. Veszélyesen ügyetlen. Gyakran elfelejt lényeges ruhadarabokat (például a bugyiját) fölvenni. A tanulásban nem jeleskedik, mivel az órákon rendszerint alszik, de finom ételekkel mindenre rá lehet venni.
Yuuko: Magas, modellalkatú lány. Run osztálytársa. Fél a szellemektől és az ijesztő dolgoktól. Könnyen pánikba esik. A többiek mindig őt ugratják.
Nagi: Szemüveges lány. Run és Yuuko osztálytársa. Ha leengedi a haját, és leveszi a szemüvegét, teljesen máshogy néz ki. Mindig aggódik a súlya miatt, ezért fogyókúrázik.
Yutaka: Tooru nagy rajongója.
Miporin: Tooru és Yutaka osztálytársa. Beceneve „Távirányító”. Ő távolítja el Yutakát Tooru közeléből, amikor kezd elfajulni a rajongása.

Történet
Tooru örömmel értesül róla, hogy felvették ugyanabba az iskolába, ahová legjobb barátnőjét, Runt. Boldogan szalad, hogy elújságolja a hírt, mikor is a szobába lépve meglepő pózban találja egy ismeretlen lánnyal. A sorozatot nézve 12 részén át, 4 évszakon keresztül követhetjük nyomon a lányok életét. Számos aranyos, vidám pillanatban lesz részünk, de ritkán előfordul egy-egy szomorúbb jelenet is. Bár ezek sosem tartanak sokáig. Megismerjük őket, miközben összebarátkoznak. Láthatjuk, hogyan töltik napjaikat az iskolában, mit csinálnak a nyári szünet alatt. Azt is megtudjuk, hogyan birkóztak meg a lányok a vizsgáikkal. Főznek, cicát nevelnek, egyszóval mindenféle mókás dolgot csinálnak.

Zene
Az opening, a Morning Arch hangulatos, fülbemászó dal. Az endinget a lányok adják elő. Emellett tetszett a sorozatban, hogy minden rész tartalmazott egy insert songot, amit a szereplők énekelnek.

Ajánlás
Azoknak ajánlom, akik szeretik az aranyos történeteket és a slice of life sorozatokat. Újdonságokat ugyan nem várhattok tőle, de a műfaj kedvelőinek biztosan tetszeni fog.

Ismertetőt írta: cat999

Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
©

Üdvözöl a Namida Fansub Team!

Miket találsz nálunk.

Nálunk saját készítésű anime feliratokat, manga fordításokat találsz.
Letöltéshez be kell jelentkezned, ha még nem vagy tag regisztrálj!
Kérdéseidet a Fórumban teheted fel, vagy ha csak csevegni szeretnél, azt is megteheted.

Belépés

Elfelejtett jelszó?

Még nem vagy tag? Regisztrálj!

Regisztráció után hozzáférhetsz a csapat által készíttet feliratokhoz és mangákhoz.