Keresés
Tagfelvétel

namidachan

Projektek állása.

Itt tudod megnézni, hogy a projektjeink mely fázisban vannak a kikerülésig.
Projektek állása.

Fansub etikett

fansubgyik

Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 8,952
· Legújabb tag: diazybell88
Facebook
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Anime » Koitabi: True Tours Nanto
Koitabi: True Tours Nanto

Koitabi: True Tours Nanto

Besorolás: anime, special
Hossz: 6 rész
Megjelenés: 2013
Műfaj: romantikus
Készült: P.A. Works stúdió.
Felirat & Softsub

 

 

Történet(ek)
Ez a rövidke, hat részes anime három szerelmi történetre osztható és mindegyik történet két részt foglal magába a hatból:

Chiaki és Youji (1.-2. rész) :  5 éve együtt járnak, de Youji már egy jó ideje érzi, hogy szakítaniuk kéne. Erre rátesz még egy lapáttal, amikor egy nap közli Chiaki-val, hogy munkahelye miatt elköltözik. A lány, elmondása szerint, nem tudna egy távkapcsolatot kezelni, ezért véglegesen a szakítás mellett döntenek. Ám előtte még elmennek egy utolsó randira. Vajon képes lesz bármit is megváltoztatni utolsó, egy párként töltött napjuk?

Aoi és Haruki (3.-4. rész) : két középiskolás tanuló, akik már kisgyerek koruk óta szomszédok és barátok. Az eseményeket az indítja el, amikor az iskolában Aoi legjobb barátnője, Shiori, megkérdi tőle, hogy mit érez Haru iránt. A lány túl szégyenlős ahhoz, hogy bevallja érzéseit, ezért azt válaszolja, hogy a fiú olyan neki, mint egy testvér. Ezután a válasz után Shiori szerelmet vall Haru-nak. Hazafele menet Aoi-t és Haru-t utoléri egy zápor, aminek következtében a régi játszó helyükön kötnek ki, ahol a lány egyik mondata után a fiú rádöbben, hogyan is érez  iránta. Másnap reggel, az osztálykirándulás napján, Haru szerelmet vall Aoi-nak, ám nem kap választ és nagyon úgy tűnik, hogy a lány egész nap kerüli őt. A kirándulás alatt kapnak egy szabad órát, amikor Shiori rábeszéli Aoi-t, hogy mondja el neki, mit érez igazából Haru iránt. De ki az, aki az egész vallomást véletlenül (vagy mégse) hallani fogja?

Takumi és Natsuko (5.-6. rész) : a hegyekben találkoztak, egy síközpontban. A fiú azért jött, hogy síeljen, míg a lány az ebben az évszakban nem túl forgalmas parkolóban gyakorol egy versenyre. Miután Natsuko-nak meggyűlik a baja az italautómatával Takumi segítségét kéri. Ezután a fiú elmondja, hogy a felvonó melyik kabinjából a legjobb a kilátás. A gyakorlás után, Natsuko visszamegy Takumi-hoz és együtt beszállnak a kabinba, ahol a lány többek közt elmondja, hogy részmunkaidőben egy virágboltban dolgozik, ahol árulnak japán kaméliát. Vajon mi fog kisülni ebből a furcsa találkozásból és mit érez a fiú Natsuko iránt?

Ajánlás
Bár a sorozat rövid, mégis megéri megnézni, mivel kevesebb, mint egy óra alatt be lehet fejezni. Bárkinek ajánlom, aki szereti a romantikus történeteket.

Ismertetőt írta: StrawberryPie
Lektorálta:
HanaSakuraa

Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
©

Üdvözöl a Namida Fansub Team!

Miket találsz nálunk.

Nálunk saját készítésű anime feliratokat, manga fordításokat találsz.
Letöltéshez be kell jelentkezned, ha még nem vagy tag regisztrálj!
Kérdéseidet a Fórumban teheted fel, vagy ha csak csevegni szeretnél, azt is megteheted.

Belépés

Elfelejtett jelszó?

Még nem vagy tag? Regisztrálj!

Regisztráció után hozzáférhetsz a csapat által készíttet feliratokhoz és mangákhoz.