Keresés
Tagfelvétel

namidachan

Projektek állása.

Itt tudod megnézni, hogy a projektjeink mely fázisban vannak a kikerülésig.
Projektek állása.

Fansub etikett

fansubgyik

Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 8,824
· Legújabb tag: Arnold
Facebook
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Dorama » Yamato Nadeshiko Shichi Henge
Yamato Nadeshiko Shichi Henge

Yamato Nadeshiko Shichi Henge – Live Action

Kategória: dorama
Hossz: 10 rész
Műfaj: vígjáték
Téma: bishounen, fejlődés

Megjelenés: 2010
Készült: A TBS jóvoltából Hayagawa Tomoko mangája alapján
 Felirat & Softsub

 

A történet eredetileg 2000-ben a Bessatsu Friends magazin hasábjain jelent meg Hayakawa Tomoko keze nyomán, majd 2006 októberétől a Nippon Animation jóvoltából 25 részes anime feldolgozás készült belőle. A Bessatsu Friends 18. kiadásában jelentették be, hogy a történet élőszereplős formát fog ölteni, és ennek híven 2009 januárjában útjának indult a live action története.

Az alapszituáció igen egyszerű, de annál tetszetősebb. Négy szívdöglesztő srác éli mindennapjait egy hatalmas palotának is beillő házban, szinte ingyen. Mind a négyen óriási népszerűségnek örvendenek, az iskolában rengeteg lány rajong értük. Kyohei, Ranmaru, Takenaga és Yukinojoh mind a korábbi életüktől szabadulni vágyó fiatalok voltak, akikre rátalált a ház úrnője, és maga köré gyűjtötte őket. A fiúk csak Obaa-sannak (nagynéni, idősebb nő) hívják az állandóan úton lévő nőt, aki minduntalan apukát szeretne találni kicsi fiának, persze elitebb körökben. A 9 éves Takeru édesanyja távollétében felügyeli a 4 srác ügyes-bajos dolgait, vezeti a panziót.

Persze az éden nem tarthat örökké, egy napon, ahogy az lenni szokott, beüt a krach, ugyanis Obaa-san kijelenti, hogy kiteszi a fiúk szűrét… hacsak nem varázsolják gyönyörű hölggyé az ő drága unokahúgát, Sunakót. Hogy a jutalom se maradjon el ezért, ha teljesítik a megbízatást, ingyen lakhatnak a hatalmas házban. Nekik sem kell több, és más választásuk sincs, hát elvállalják az akkor még nem túl bonyolultnak ígérkező feladatot. Mégis mi lehet olyan nehéz egy lány szép hölggyé varázsolásában, főleg négy ilyen nagyszerű srác számára? Az igazat megvallva sok minden, ha egy olyan lányról van szó, aki a szerelemben való csalódása következtében évekkel ezelőtt bevonult a szobájába, elhúzta a függönyöket, és többé képtelen volt a fényben élni, a legjobb barátja pedig egy anatómia bábu, akit Hiroshi-kunként ismerünk meg. A horrorfilmekért és koponyákért rajongó Sunako egy sötét, viharos éjszakán érkezik meg a birtokra, és forgatja fel fenekestül az ott lakók, és elsősorban Kyohei életét. De a feladat az feladat, így nincs mit tenni, széppé kell változtatni a frufruja mögé rejtőző, ijesztő lányt. - Sok szerencsét fiúk. -  

Persze a történet nem ilyen egyszerű, ugyanis a lány heves félelme a „csillogó” dolgoktól nem az egyetlen dolog, amivel az együtt töltött idő alatt szembe találják magukat. Sunako többszöri eltűnése és a fiúk féltékeny rajongói is sok kellemetlenséget okozhatnak a jövőben, nem is beszélve Obaa-chan hazalátogatásáról…

A történet igen egyedire sikerült, rengeteg humort és komoly pillanatot vegyít magába, a színészek is kitettek magukért. A mondanivaló se utolsó, hiszen tudjuk, nem a külső teszi az embert azzá, aki, a belső az, ami számít. Ahogy erre lassan rádöbbennek hőseink, úgy ismerik meg magukat és egymást jobban és jobban a történet előrehaladtával. Akit pedig ez mégsem győzött meg, annak üzenném, hogy Kyohei szerepében nem más látható, mint Kamenashi Kazuya a Kat-tunból. Akár ezért, akár azért, de megéri tenni vele egy próbát, én csak ajánlani tudom.

Ismertetőt írta: Sayuu

Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
©

Üdvözöl a Namida Fansub Team!

Miket találsz nálunk.

Nálunk saját készítésű anime feliratokat, manga fordításokat találsz.
Letöltéshez be kell jelentkezned, ha még nem vagy tag regisztrálj!
Kérdéseidet a Fórumban teheted fel, vagy ha csak csevegni szeretnél, azt is megteheted.

Belépés

Elfelejtett jelszó?

Még nem vagy tag? Regisztrálj!

Regisztráció után hozzáférhetsz a csapat által készíttet feliratokhoz és mangákhoz.