Keresés
Tagfelvétel

namidachan

Projektek állása.

Itt tudod megnézni, hogy a projektjeink mely fázisban vannak a kikerülésig.
Projektek állása.

Fansub etikett

fansubgyik

Tagfelvétel

tagfelvetel

Felhasználók
· Online vendégek: 2

· Online tagok: 2
Xiaoyu, beci0082

· Regisztráltak: 4,400
· Legújabb tag: NinaRosenwald
Facebook
Adminisztrátorok
Szalka | PM
Utolsó belépés: 02. január 2017 13:47
   
webmester, portálszerkesztő
Troll598

Sayuu | PM
Utolsó belépés: 27. június 2017 16:17
 
lektor, fordító, ism. író
namida-fansub.hu/images/php-fusion-logo.png
Üdvözlök minden erre tévelygő kóbor lelket. Az én történetem több, mint 22 évvel ezelőtt vette kezdetét, sok sírással, kedves szülőkkel. Mikor nagyobbacska lettem hamar kitűnt, hogy álomvilágban élek, mivel sosem voltam az az igazi társasági lény, a könyvek, mesék varázsoltak el, ők voltak, akik magukkal ragadtak. Így hát nem is csoda, hogy az animék, mangák világában kötöttem ki. Azért csatlakoztam a csapathoz, mert szerettem volna én is tenni valamit, azért a "társadalomért" ami annyit adott nekem. Mostanra már több, mint egy éve vagyok a csapat tagja, nagyon élvezem a munkát, bár néha fárasztó is tud lenni. De jó érzés olyan dolgot tenni, amivel másoknak is jót teszek.Smile

cat999 | PM
Utolsó belépés: 27. június 2017 17:09
alapító, webmester
Yo! Én vagyok a Namida fansub másik alapítója Cat999. Kedvenc animéim a Death note, Rozen maiden, Kuroshitsuji, Junjo ronatica és van még ezen kívül egy csomó. A csapatban leginkább a fordítás terén tevékenykedem. A másik hobbim a rajzolás. Ha érdekel megnézheted a rajzaimat itt. Az az álmom, hogy egyszer mangaka legyek. Persze még nem igen tartok ott, de sose tudnám feladni ezt az álmot. Remélem sok örömet fogok nektek okozni a jövőben a felirataimmal! Chu~!

Xiaoyu | PM
Utolsó belépés: 27. június 2017 19:38
alapító, fordító, formázó, lektor
Yo! Hát... Mit is írhatnék? Egy anime/manga/japán rajongó csaj vagyok! Nevemet régi szép idők adták, amikor véletlen - barátnőm volt az - találkoztam a Tekken nevű játékkal. Abból vettem fel Ling Xiaoyu nevét. És hogy miért ő? Mindig is szerettem a bonyolult dolgokat, és az ő neve mi, ha nem bonyolult? Pfft Na meg neki volt a legjobb ruhája! (Én még Tekken 3-ból ismertem a piros ruhával és sárga masnival Pfft) Jó, most gondolom mindenki elszörnyedve bámulja a monitort... Hiába na, elsöprő sikerem van! XD Zenét tekintve bármi jöhet, hangulat ember révén mindig más tetszik. Jelenleg a pop! Grin Animézés mellett imádok olvasni, zenét hallgatni, gépezni és mások idegeire menni a szekálással, kritizálni! Tehát vigyázzatok, mert harap a néni! Pfft Mellesleg lehet Xi-channak nevezni! Arra is hallgatok! ;)

Wedge | PM
Utolsó belépés: 22. június 2017 20:55
mangaszerkesztô
Egy 27 éves anime/manga fan volnék. A Dragon Ball Z itthoni megszűnése után kezdett érdekelni ez a műfaj, valamikor 1999-2000 környékén. Akkoriban a VOX nevű német csatornán ha jól emlékszem havonta egyszer pénteken, éjféltől reggel ötig adtak animeket. Na itt láttam a Bubblegum Crisis 2032 összes részét és örökre magába szippantott a japán rajzfilmek világa Grin Ha úgy tartja kedvem, akkor néhanapján fordítok is ezt-azt.

Kyrie Eleison | PM
Utolsó belépés: 06. június 2017 21:11
 
mangaszerkesztô
Sziasztok!
16 éves, lány vagyok.
Jelenleg két nyelvet tanulok intenzíven: spanyol és japán. A nevemmel egy regényben találtam, Vavyan Fable: Vis Major. Nagyon megtetszett, ezért elkezdtem használni szerepezésbe is. (Kyrie Eleison=Uram, irgalmazz!) Hívjatok Kyrienak vagy Kyrie-channak nyugodtan. Grin
Az animékkel tavaly ismerkedtem össz egyik barátnőm által (, amiért nagyon hálás vagyok neki). Idén kezdtem azután érdeklődni, hogy kik is csinálják a fordítás és szerkesztést. Nagyon megtetszett és arra gondoltam, hogy megpróbálok segíteni valakiknek, így keresgetettem és rá találtam Namida-fansub tagfelvétel! Na mondom itt a lehetőség. Megcsináltam a mangaszerkesztő tesztet és elküldtem. Attól a naptól kezdve napi 3-4x jártam az e-mail-emen és 2012.04.24-én meg jött a várva várt levél, FELVETTEK. Elhihetitek örültem, mint majom a farkának. Remélem hasznos rész leszek a csapatnak.

DanielSTRi | PM
Utolsó belépés: 26. június 2017 22:41
Mangaszerkesztő
namida-fansub.hu/images/php-fusion-logo.png

Chrome20 | PM
Utolsó belépés: 27. június 2017 19:28
Mangaszerkesztő
namida-fansub.hu/images/php-fusion-logo.png

Kadiri | PM
Utolsó belépés: 26. június 2017 18:36
fordító, softsub készítő
namida-fansub.hu/images/php-fusion-logo.png

laider | PM
Utolsó belépés: 27. június 2017 17:49
Fordító, mangaszerkesztő
namida-fansub.hu/images/php-fusion-logo.png
©

Üdvözöl a Namida Fansub Team!

Miket találsz nálunk.

Nálunk saját készítésű anime feliratokat, manga fordításokat találsz.
Letöltéshez be kell jelentkezned, ha még nem vagy tag regisztrálj!
Kérdéseidet a Fórumban teheted fel, vagy ha csak csevegni szeretnél, azt is megteheted.

Belépés

Elfelejtett jelszó?

Még nem vagy tag? Regisztrálj!

Regisztráció után hozzáférhetsz a csapat által készíttet feliratokhoz és mangákhoz.