Keresés
Tagfelvétel

namidachan

Projektek állása.

Itt tudod megnézni, hogy a projektjeink mely fázisban vannak a kikerülésig.
Projektek állása.

Fansub etikett

fansubgyik

Felhasználók
· Online vendégek: 7

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 8,824
· Legújabb tag: Arnold
Facebook
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Anime » Kokoro Connect!
Kokoro Connect!

 Kokoro Connect!

Besorolás: anime, TV
Hossz: 13 rész
Megjelenés: 2012
Műfaj: dráma, hétköznapi élet, természetfeletti
Készült: Sadanatsu Anda műve alapján.
Felirat & Softsub


 

Figyelem! Az ismertető SPOILERT tartalmazhat!

Történet

Történetünk főszereplői, Taichi, Iori, Yui, Inaba és Aoki, átlagos diákok a Yamaboshi Akadémián. Van egy klubjuk, a DKE, amit ők maguk hoztak létre, mivel egyikőjüknek sem sikerült olyan klubot találnia, ami különösebben érdekelte volna őket.

Az igazi történet akkor veszi kezdetét, amikor Yui és Aoki a klubszobába beérve közlik az akkor már ott lévő Taichiékkal, hogy az éjszaka folyamán testet cseréltek. A többiek nem nagyon hisznek nekik, úgy gondolják, hogy az egész csak egy álom volt. De Taichi és Iori hamarosan megtapasztalja ugyanazt, amit a múlt éjszaka folyamán barátaik. Csakhogy velük napközben történik meg a testcsere. Ezek után a még mindig kételkedő Inaba kérdéseket tesz fel nekik, hogy megbizonyosodjon arról valóban nem hazudnak. Ezek után a testcserék egyre gyakoribbak lesznek,  és soha nem tudják, hogy kik lesznek a következő áldozatok.

Ám egy nap a klubszobában megjelenik előttük a klub felügyelő tanára Gotou-sensei, aki nem igazán viselkedik úgy, mint szokott. Nemsokára ki is derül, hogy valaki megszállta a testét. És ez a valaki nem más, mint főhőseink minden problémájának okozója. Tehát ez a személy tehet a testcserékről, sőt nem is próbálja tagadni, hogy élvezi a helyzetüket. Taichiék tehetetlenek, és akármennyire is utálják, úgy kell tenniük, ahogy ez a titokzatos személy mondja. De mi haszna neki abból, hogy felrúgta főhőseink mindennapi életét? Vajon a testcsere az egyetlen dolog, amivel kínozni akarja őket, vagy még mást is tartogat a tarsolyában? 

Szinkron, zene, ajánlás

 A szinkronszínészek kitettek magukért, mint mindig. Jól passzolnak az adott szereplő személyiségéhez, ahogy az elvárható a japán szinkrontól. Az opening egy kellemes dallam, a videója pedig a szereplők közti viszonyokat mutatja be. Az ending ugyanúgy nyugodt tempójú, ami tökéletesen passzol az anime hangulatához. Bár az anime leginkább komoly beütésű, sok komikus elem is található benne. De természetesen a romantika sem marad ki belőle. Bárki figyelmébe ajánlom ezt a nagyon érdekes és aranyos kis animét, engem megfogott a történet és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Tehát bárki, akinek sikerült felkeltenem a figyelmét erre az animére, nyugodtan kezdjen bele, mert nem fog csalódni benne. :)

Ismertetőt írta: StrawberryPie
Lektorálta: HanaSakuraa

Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
©

Üdvözöl a Namida Fansub Team!

Miket találsz nálunk.

Nálunk saját készítésű anime feliratokat, manga fordításokat találsz.
Letöltéshez be kell jelentkezned, ha még nem vagy tag regisztrálj!
Kérdéseidet a Fórumban teheted fel, vagy ha csak csevegni szeretnél, azt is megteheted.

Belépés

Elfelejtett jelszó?

Még nem vagy tag? Regisztrálj!

Regisztráció után hozzáférhetsz a csapat által készíttet feliratokhoz és mangákhoz.