Keresés
Tagfelvétel

namidachan

Projektek állása.

Itt tudod megnézni, hogy a projektjeink mely fázisban vannak a kikerülésig.
Projektek állása.

Fansub etikett

fansubgyik

Tagfelvétel

tagfelvetel

Felhasználók
· Online vendégek: 4

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 4,823
· Legújabb tag: Niky26
Facebook
Hybrid Child vidi csere

01-04. rész

Akuma készített új videós kiadást a Hybrid Childhoz. Jó szórakozást hozzá! :)

UtaPri vidi pótlás

01-13. rész

Pótlásra kerültek az UtaPri 1. évadának videói. Jó szórakozást hozzá! :)

Szülinapi friss második felvonás

Az internetem pont a legjobbkor mondta fel a szolgálatot, így nem tudtam tegnap kitenni ezeket a frisseket. Ezek is a szülinapi kiadásunkhoz tartoznak. Olyan pedig nincs, és nem is lesz, hogy Cat999 kimaradjon egy szülinapból, így egy saját after partit fogok tartani itt és most, még ha ilyenkor már csak a baglyok és a denevérek olvassák is el a kikerült fejezeteket.

Little lovers [FULL]

Melegítsétek be magatokat, mert shoujo maratont fogunk tartani. Vagy legalábbis egy kiadós edzést. Kezdésnek rákészülünk az egyre közelgő karácsonyra, eme romantikus oneshottal, ami arról szól, hogy az élet nem mindig azt hozza, amit várunk. Jó  szórakozást.

1. kötet 02-05. fejezet2. kötet 6. fejezet

Pár éve elkezdtem ezt a mangát. Majd az angol csapat nem folytatta. Sebaj, sikerült megtalálni más nyelven. A legmegbízhatóbb online szótárak, példamondat tárak és nyelvtani összefoglalók segítségével, gyér szókinccsel is sikerült összehoznom a teljes fordítást majdnem egy teljes év alatt. Sajnos mind a két kötet megszerkesztésére már nem volt időm, de hamarosan a többit is elhozom majd. Jó szórakozást hozzá!

1. kötet 3. fejezet

Akari újabb fejfájást készül okozni Ukitának ebben a fejezetben. Ezt a mangát sem adta még ki az a csapat, amelyik angolul készít hozzá rajongói fordítást, de ez sem állított meg minket. Xi-chan valahogy úgy fogalmazta meg, hogy szinte már bármilyen létező nyelvből fordítunk, csak legyen kiadva valahol nyomtatva vagy online.

AniMagazin 40

November 21-én megjelent a magazin 40. száma. Jó szórakozást hozzá!

Keijo!!!!!!!!, Starship Operators, Goblin Slayer és Kiseijuu ajánló, Pokémon karácsonyi részek, Tsukino Talent Production és TOP10 Final Fantasy bemutató, Őszi MondoCon és PlayIT beszámoló, téli szezonajánló, Shironeko és Aoime interjú, Saci (Animológia) beszámolója japán útjáról és további cikkek várnak a 128 oldalas, ingyenes online AniMagazin legújabb számában!

Tartalom:

  • Anime (Mouryou no Hako, Clione no Akari, Keijo!!!!!!!!, New Game!, Starship Operators, Téli szezonajánló, Szezonos animékről röviden (Made in Abyss, Animegataris, Dies Irae, Just Because, Inuyashiki, Mahoutsukai no Yome, Ou-sama Game, Kino no Tabi, Hoozuki 2, Fate/Apochrypha, Dragon Ball Super), A nagy számok éve 5. felvonás: Pokémon karácsony, avagy hogyan ünnepelnek?, Tsukino Talent Production, Ha nem seiyuuk, akkor...? 2. rész)
  • Manga (Goblin Slayer,, AreaD, Kiseijuu)
  • Figuravilág (Tony Taka figurák 2.)
  • Live Action (10. Koreai Filmfesztivál)
  • Kontroller (TOP10 Final Fantasy)
  • Rendezvény (Őszi MondoCon, PlayIT)
  • Riport (Shironeko interjú)
  • Távol-Kelet (2,5 hét japán kalandozás 2. rész)
  • Kreatív (Aoime interjú)

Letöltés:

8 évesek lettünk!

Yo minna!

Ismét eltelt egy év. Sok régi tagunktól kellett könnyes búcsút vennünk, de akadtak olyanok is, akik csatlakoztak köreinkbe. Ugyan kissé visszavettünk a tempónkból, de a színfalak mögött továbbra is keményen dolgozunk azért, hogy elhozhassuk nektek a legkülönbözőbb animéket és mangákat. Sajnos nem mindig úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnénk, de ettől még nem adjuk fel, és mindent megteszünk, hogy a nehézségek ellenére is talpon maradhassunk és hozzuk a tőlünk megszokott minőséget, még ha ez több időbe is telik mostanság. Reméljük, hogy a jövő évben is velünk maradtok, és a 9. szülinapunkat is méltóan tudjuk megünnepelni sok, kisebb-nagyobb meglepetéssel.

~ NamiDa FanSub Team ~

Rendkívüli üzenet:
Kesves látogatóink! Ma 50 éves a Namida Fansub. Legalábbis ennyi lenne, ha a jelenlegi és volt tagok itt eltöltött idejét vennénk figyelembe, és nem az oldal alapításának időpontját. Sok-sok frissel szerettünk volna elárasztani titeket a mai nap folyamán, de mivel az élet kegyetlen, a péntek a legtöbb embernek munkanap, és ami még durvább, egy darab szaloncukorban 70 kalória van, ezért előfordulhat, hogy néhány friss holnap fog kikerülni az oldalra. De nem biztos. Ünnepeljetek velünk, és ne hagyjátok, hogy ez a kegyetlen világ legyőzzön titeket! Éljenek a muffinok és a macskák!

Cat999

08-10. rész

Rég porosodott már szegény animénk, elhoztuk hát a befejező részeit is. Jó szórakozást hozzájuk!

01-12. rész

Tokubetsu-hen (11,5. rész)

Elhoztuk nektek a Hakuouki onájának befejező részeit, valamint a "recapjét". Jó szórakozást hozzájuk!

8. fejezet: Elegendő idő

Ismét elővettük ezt a mangát is, innentől én (Xiaoyu) fordítom, és Akuma szerkeszti a YaoiOrdentől! Jó szórakozást hozzá!

Kuroyome 1-2. fejezet

  

Azt hiszem, úgy két éve lehetett, hogy a Metoraba című mangát kiadtuk, most annak előzménytörténetét hoztuk el nektek. Jó szórakozást hozzá!

02-04. rész

 

Egy szülinapon vidámnak kell lenni, így hoztuk a Hülye Lány újabb részeit! Jó szórakozást hozzájuk!

08. rész

 

Itt is van az Isteni Kapu folytatása. Jó szórakozást hozzá! :)

2017 téli szezon, jelentés

Yo minnna!

Jelen állás szerint, nem várható tőlünk semmi a következő szezonban. Van egy-két anime, amivel szemezünk, de ha visszük is, az csak jóval később esedékes, így egyelőre nem is tesszük közzé.

Ellenben itt a szokott jelentésünk, lássuk hát, ki hogyan áll éppen! (Katt a Részletekre!)

Kamisama folyt. köv.

2. kötet:
7. fejezet [18+, yaoi!]:

Ez a sorozat túl népszerű volt ahhoz, hogy véget érjen. Moegi Yu új fejezetekkel örvendeztet meg minket. Midori és Hinata épp benne vannak a dologban, amikor egy titokzatos látogató érkezik. Jó szórakozást!

Himouto! Umaru-chan OVA 01

Himouto! Umaru-chan OVA

   

Ahogy azt korábban ígértük, elhoztuk nektek az első OVA-t, remélhetőleg, még karácsony előtt jön a következő, aztán belevágunk az R sorozatba is. Tudom, hogy mások is dolgoznak vele, én nem kívánok versenyezni, a saját tempónkban fogunk haladni, ami sokszor lassabb, mint egy csiga rükvercben, de ez van. Jó szórakozást a 13 részként aposztrofált OVA-hoz.

 

Illetve külön köszönet illeti a lektort és a formázót, akik már csak kisegítenek minket, mégis elvállaták a sorozatot. 

/megj.: inda kikerüléssel kapcsolatban: Ha lesz időnk, és ezt úgy számolom, hogy minden negatív komment plusz 2 hét az eredeti tervhez képest./

Aho Girl 20

20. fejezet

Yo minna! Hosszú szünet után folytatjuk tovább a mangát egy új gárdával! Jó szórakozást hozzá! :)

Memory of Red javítások

 

Revízió

Yo minna! Átnézésre és javításra kerültek az eddig kiadott fejezetek. Túl nagy változások nem történtek, csak minimális finomítások. Folytatása hamarosan érkezik, addig is jó (újra) olvasgatást!

©

Üdvözöl a Namida Fansub Team!

Miket találsz nálunk.

Nálunk saját készítésű anime feliratokat, manga fordításokat találsz.
Letöltéshez be kell jelentkezned, ha még nem vagy tag regisztrálj!
Kérdéseidet a Fórumban teheted fel, vagy ha csak csevegni szeretnél, azt is megteheted.

Belépés

Elfelejtett jelszó?

Még nem vagy tag? Regisztrálj!

Regisztráció után hozzáférhetsz a csapat által készíttet feliratokhoz és mangákhoz.