Keresés
Tagfelvétel

namidachan

Projektek állása.

Itt tudod megnézni, hogy a projektjeink mely fázisban vannak a kikerülésig.
Projektek állása.

Fansub etikett

fansubgyik

Tagfelvétel

tagfelvetel

Felhasználók
· Online vendégek: 3

· Online tagok: 1
Rine

· Regisztráltak: 5,131
· Legújabb tag: Szonyaa
Facebook
Himouto! Umaru-chan OVA 2 - anime

Himouto! Umaru-chan OVA 2

   

Üdv minna! Íme az ígért második OVA. Ez azt jelenti, hogy hamarosan indul az R sorozat, bár lassabban mint szerettem volna. Sajnos egészségügyi problémák jöttek közbe. De igyekszem. Addigis fogadjátok ezt szeretettel. Ismét köszönet a két segítőmnek!!! Jó szórakozást!

Rave 167-168

167-168. fejezet

Lezárul a harc Lucia és Haru között. De vajon mi történik a háttérben? Jó szórakozást hozzá!

Kamisama ch08, Meikyuu ch05

2. kötet:
8. fejezet [18+, yaoi!]:

A Yaoi Ordennel közösen elhoztuk nektek a 8. fejezet fordítását. Jó szórakozást hozzá!

1. kötet 5. fejezet

A Meikyuu romantica következő fejezetében felbukkan Sayoko-san vőlegénye, aki választ vár a házassági ajánlattal kapcsolatban.

BUÉK

Yo minna!

Ismét eltelt egy év, ismét egy új kezdet felé közeledünk. Mivel be kell látnom, hogy a Nagybetűs Élet mellett óvatosan kell bánni a fogadalmakkal, így nem ígérem, hogy száguldani fogok a kiadásokkal, de annyi bizonyos, hogy a NamiDa FanSub jövőre is itt lesz, és igyekszünk majd minél több földi jóval ellátni titeket. Ezúton szeretnék köszönetet mondani kicsiny csapatom régi és új tagjainak, akik sok-sok munkájukkal és egyéniségükkel hozzájárultak ennek a csodás közösségnek a kialakításához és fenntartásához! Hálás vagyok a fanoknak is, amiért egy-egy bíztató szóval erőt adtak nekünk a munka folytatásához! Nélkületek nem ment volna!

És végül animékben, mangákban és sikerekben gazdag újévet kívánok mindenkinek! Találkozunk 2018-ban! :)

Xiaoyu

8-12. rész

És akkor az idei utolsó frissek sorát meg is nyitom! Mi mással járulhatnék hozzá a szilveszter vidám búcsúztatásához, mint egy rakás hülyeséggel? Jó szórakozást a Hülye Lány kalandjainak végéhez! :)

165-166. fejezet

És bár nem egy kötet, de azért itt van pár fejezet Haruék kalandjából is. Vajon hogyan zárul a harc Haru és Lucia között? Jó szórakozást hozzájuk! :)

2. kötet 10. fejezet [END]

Eljött hát a nagy nap. Ezzel a fejezettel, és a mai nappal lezárul az az egy év, amit ennek a projectnek a befejezésébe fektettem. És ez volt az első olyan, amit nem angolból fordítottam. Remélem, sokan örültök majd a történet befejezésének. Jó romantikázást!

1. kötet 4. fejezet

Akari végre megtudja az igazságot a Shinonome családról, és úgy dönt, hogy cselekednie kell. Jó olvasást!

2. kötet 10.2 fejezet

3. kötet 11. fejezet

  

Yori a nyilvánosság előtt is kijelentette, hogy Shizuku számára az egyetlen, annak ellenére, hogy egy sztár nem tehet ilyet csak úgy. Vajon lesznek következményei?

Tobenai Washi Ouji

A trónörökös herceget elátkozzák. Sikerül megtörnie az átkot még a koronázás előtt? Jó szórakozást ehhez az oneshothoz!

Christmas last act

5-7. rész

Yo minna! Hülye Lányunk is benézett karácsony alkalmából. Jó szórakozást a következő három részhez!

Kirameki no Xmas Story 2003 2/2

A második romantikus oneshot egy lányról szól, aki találkozik egy fiúval, akit először anygyalnak néz. Jó olvasást!

X-mas Edition Part 2

22-23. fejezet

  

Újabb két fejezettel bővül ez a kiadásunk is köszönet érte a Soul Society Team-nek. Jó szórakozást hozzá!

9. rész

Yo mnna! Lassan, de biztosan haladunk tovább ezzel a projekttel is. Jó szórakozást a következő részhez! :)

Bolgog karácsonyt!

Odakint felgyúltak a karácsonyi fények, és mindent betölt ez az átszellemült hangulat. A karácsonyfa csillogó díszeivel hivalkodva áll a nappaliban. A macskák a sok függőt csodálják, miközben azt tervezik, mikor döntsék romba a munkánkat vagy épp a vacsorához előkészített alapanyagok megszerzésén mesterkednek. Cat999 túl van a bejgli sütésén, amihez gumikesztyűt vásárolt fekete színben, azért, hogy a süti ne legyen csillámos vadonatúj körömlakkjától. DanielSTRi tanácsára a többit a Bossnak (Xi-chan) ajándékozza, mert neki jól fog jönni a jövő évben az újlenyomatok ujjlenyomatok ellen. DanielSTRi, aki azt hitte, hogy az ünnepek előtti időszak nyugis lesz, azzal szembesült, hogy ez nem jött össze, de remélhetőleg már valahol a fa alatt relaxál. Pixi is fáradt végtagjait pihenteti a tegnapi korcsolyázás után. Laider-kun is felnézett az oldalra, hogy boldog karácsonyt kívánjon mindenkinek. Sayuu azonban csak pár pillanatra tudott feljönni, de valahol sütievés közben most is épp ránk gondol. Így telik az ünnep gondosan/gondtalanul a Namida fansub tagjainak.

2. kötet 10. fejezet

  

Első ajándékként elhoztuk nektek az Ano ko no, Toriko manga folytatását. Jó olvasást!

2. kötet:
15. fejezet

A második ajándék, Nozaki-kun.

2. kötet 07-09. fejezet

Elérkeztünk a manga tetőpontjához. Kiderül, ki Konoe valójában? A 9. fejezet az utolsó előtti. Jó szórakozást!

Kirameki no Xmas Story 2003 1/2

Végül pedig egy nagyon aranyos és vicces karácsonyi témájú oneshot, mivel karácsonyosból sosem elég. XD Remélem, kellemesen töltöttétek az időtöket. További szép estét!

Eureka Seven Ao - 5-7. fejezet

 

Sok viszontagságon ment keresztül ez a manga is, de végül sikerült az eddig lefordított fejezetek végére érnünk vele. Köszönöm DarthWhite-nak és laider-nak, hogy kitartottak mellette velem. Az érdeklődöknek pedig jó szórakozást.

Love so Life - 31. fejezet

  

Mi történik akkor, ha egy 3 hónapos kisbaba kerül az ikrek közelébe. Jó szórakozást a fejezethez.

Hybrid Child vidi csere

01-04. rész

Akuma készített új videós kiadást a Hybrid Childhoz. Jó szórakozást hozzá! :)

UtaPri vidi pótlás

01-13. rész

Pótlásra kerültek az UtaPri 1. évadának videói. Jó szórakozást hozzá! :)

Szülinapi friss második felvonás

Az internetem pont a legjobbkor mondta fel a szolgálatot, így nem tudtam tegnap kitenni ezeket a frisseket. Ezek is a szülinapi kiadásunkhoz tartoznak. Olyan pedig nincs, és nem is lesz, hogy Cat999 kimaradjon egy szülinapból, így egy saját after partit fogok tartani itt és most, még ha ilyenkor már csak a baglyok és a denevérek olvassák is el a kikerült fejezeteket.

Little lovers [FULL]

Melegítsétek be magatokat, mert shoujo maratont fogunk tartani. Vagy legalábbis egy kiadós edzést. Kezdésnek rákészülünk az egyre közelgő karácsonyra, eme romantikus oneshottal, ami arról szól, hogy az élet nem mindig azt hozza, amit várunk. Jó  szórakozást.

1. kötet 02-05. fejezet2. kötet 6. fejezet

Pár éve elkezdtem ezt a mangát. Majd az angol csapat nem folytatta. Sebaj, sikerült megtalálni más nyelven. A legmegbízhatóbb online szótárak, példamondat tárak és nyelvtani összefoglalók segítségével, gyér szókinccsel is sikerült összehoznom a teljes fordítást majdnem egy teljes év alatt. Sajnos mind a két kötet megszerkesztésére már nem volt időm, de hamarosan a többit is elhozom majd. Jó szórakozást hozzá!

1. kötet 3. fejezet

Akari újabb fejfájást készül okozni Ukitának ebben a fejezetben. Ezt a mangát sem adta még ki az a csapat, amelyik angolul készít hozzá rajongói fordítást, de ez sem állított meg minket. Xi-chan valahogy úgy fogalmazta meg, hogy szinte már bármilyen létező nyelvből fordítunk, csak legyen kiadva valahol nyomtatva vagy online.

©

Üdvözöl a Namida Fansub Team!

Miket találsz nálunk.

Nálunk saját készítésű anime feliratokat, manga fordításokat találsz.
Letöltéshez be kell jelentkezned, ha még nem vagy tag regisztrálj!
Kérdéseidet a Fórumban teheted fel, vagy ha csak csevegni szeretnél, azt is megteheted.

Belépés

Elfelejtett jelszó?

Még nem vagy tag? Regisztrálj!

Regisztráció után hozzáférhetsz a csapat által készíttet feliratokhoz és mangákhoz.