Keresés
Tagfelvétel

namidachan

Projektek állása.

Itt tudod megnézni, hogy a projektjeink mely fázisban vannak a kikerülésig.
Projektek állása.

Fansub etikett

fansubgyik

Felhasználók
· Online vendégek: 3

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 6,945
· Legújabb tag: MolnarEvilya
Facebook
Happy New Year!

Szilveszteri körkérdés: Mire vagy a legbüszkébb az eddigi életed során?

Cat999 válasza:
Büszke vagyok arra, aki vagyok. A személyiségemre, amin nem akarok változtatni semmit. Azzal együtt, hogy több rossz tulajdonságom van, mint jó. Hogy mások szerint minden, amit mondok, gondolok, teszek vagy szeretek, nem helyes. Örülök annak, hogy az vagyok, aki.

Xiaoyu válasza:
Eddig bármit terveztem is el, azt tűzön-vizen át végigvittem, és sosem érdekelt, mit gondoltak mások. Bármit, amihez hozzákezdek, szívvel-lélekkel csinálom és be is fejezem. Emellett úgy hiszem, hogy ha a barátaimnak szükségük van rám, én máris ott termek egy-két jó tanáccsal vagy épp vigasztaló szóval. :)


StrawberryPie válasza:
Büszke vagyok arra, hogy nem tudnak érdekelni mások kritizációi a külsömről, viselkedésemről. A jó tanácsokat mindig elfogadom, de a kritizációk az egyik fülemen be, a másikon ki.

Rock válasza:
Arra, hogy tudják, létezem, én vagyok a név mögött, a nevemre, a mesterekre, akik a verseket adták nekem, értékekre, miket mások előtt is védelmezek, a dacoló jellememre és hibáimra, amiket megszerettem. :)

Pixi97 válasza:
Hát hogy én mire vagyok büszke, az általában a helyzettől függ. Van, amikor egy majdnem hibátlan emelt töris TZ az, valamikor egy nagyon nehéz valami megcsinálása. De a legbüszkébb, mondhatni, három dologra vagyok. Először is, akárhányszor fel akarom adni, mindig kapok egy seggberugást magamtól, hogy: "Márpedig úgysem fogod". Másodszor, amit meg akarok tudni, azt meg is tudom. Nincs az az ember, aki előlem információt mer/tud elhallgatni, legalábbis azok közül, akik találkoztak is velem. Harmadszor, akármilyen titkot adtak át nekem, az tőlem nem jutott tovább (na jó, egyszer, de akkor azt hittem, közérdekű közlemény, de mindegy). Ez így összességében szerintem olyan dolgok, amikre büszke lehetek, de úgy igazán.

Hozzászólások
#11 | blackseven - január 02 2016 19:35:54
Boldog Új Évet Kívánok !
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
©

Üdvözöl a Namida Fansub Team!

Miket találsz nálunk.

Nálunk saját készítésű anime feliratokat, manga fordításokat találsz.
Letöltéshez be kell jelentkezned, ha még nem vagy tag regisztrálj!
Kérdéseidet a Fórumban teheted fel, vagy ha csak csevegni szeretnél, azt is megteheted.

Belépés

Elfelejtett jelszó?

Még nem vagy tag? Regisztrálj!

Regisztráció után hozzáférhetsz a csapat által készíttet feliratokhoz és mangákhoz.