Keresés
Tagfelvétel

namidachan

Projektek állása.

Itt tudod megnézni, hogy a projektjeink mely fázisban vannak a kikerülésig.
Projektek állása.

Fansub etikett

fansubgyik

Felhasználók
· Online vendégek: 2

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 8,946
· Legújabb tag: Spaxe_Dex
Facebook
Projekt jelentés!

Yo!

Nah, készült egy kis helyzetjelentés nektek, hogy tudjátok, mire számíthattok projektügyben. Katt a Részletekre, ha kíváncsiak vagytok rá! :D

Rossz hírek - ismét

Sziasztok!

Sajnos, ahogy a hír címében láthatjátok, ismét rossz hírt kell veletek közölnünk. Biztos észrevettétek, hogy egyes manga projectjeink nem úgy haladtak, ahogy kellett volna, majd jött hirtelen egy nagyobb adag, és azóta semmi. Ennek az oka, hogy az a csapat, akikkel közösen dolgozunk ismét eltűnt.

/Bővebben a részletekben/

2011 nyári szezon

2011 nyári szezonból a következő animéket fogjuk vinni:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Ao no Exorcist Specials
  • Higurashi no Naku Koro ni Kira
  • Hakuouki: Sekkaroku
  • Nekogami Yaoyorozu
  • Nurarihyon no mago: Sennen Makyou

Nos, ezeket az animéket fogjuk vinni az idei nyári szezonból. :D Remélem, mindenki megtalálja benne a neki valót! :D Nem hiszem, hogy ennél több projektünk lesz a nyárra, szóval ezekre készüljetek! :D

Happy Birthday, Karaj! :D

Boldog születésnapot kívánunk, Karaj! :D Vedd úgy, hogy kaptál egy virtuális fülhúzogatást! :P

~ Namida FanSub Team ~

Erősítésre van szükség!

Frissek a hír alatt!

Yo minna-san!

Eljött az idő egy újabb tagfelvételnek! A Fansub csillogó termében fordítók, szerkesztők és lektorok hada dolgozik szorgalmasan. Egy 20 bishoujoból vagy épp bishounenből (vámpíroktól a yakuzákig) álló hárem várja jelentkezésed. Ha lelkes vagy, ambíciózus, bátor és rendelkezel elég szabadidővel, köztünk a helyed!

Elsősorban vagy épp sörben szükségünk lenne egy bátor, talpraesett, a mazohizmustól vissza nem riadó karaokekészítőre és design készítőre! (Nem kell mindent elhinni, ami le van írva! XD) Továbbá örülünk minden bátor és lelkes fordítónak. Ha úgy érzed, szívesen kipróbálnád magad, írj egy emailt a namidasub@gmail.comra. A részletekért és a tesztekért katt a Részletek gombra!

Mivel elkerülhetetlen, hogy a nagyérdemű egy idő után ne kezdjen kérdezőskösni az adott project érkezéséről, természtesen az üzenőfalon, ami nem igazán erre a célra lett kitalálva, ezért létrehoztunk egy topicot, ahol megrovás nélkül mehettek a fordítók idegeire. Innentől kezdve a Fórum ---> Kérdések, kérések ---> Mikor lesz új rész? topicba várjuk a kérdezősködni vágyó fanokat, nem pedig az üzenőfalra. :)

Lakat feloldva! :D

Yo Minna!

Nos, tegnap nem írhattam ki, mert megtiltották, de a mai napot senki se mondta, hogy tilos lenne... Szóval tegnap volt cat999 születésnapja, amit teljes titokban ünnepelt, de én most leleplezem! :D

Kívánjunk neki boldog születésnapot, és anime feliratokban és mangafordításokban gazdag következő évet! :D (Nekem meg egy koporsót, mert amit ezután kapni fogok... :P)

Szóval, happy birthday, cat! :D

Lovely Complex (elkészült ez, is rászántam magam xD) Jó mentegetést kivánok ^^
Lovely Complex (elkészült ez, is rászántam magam xD) Jó mentegetést kivánok ^^
Galéria Friss Képtár Bővités
Galéria Friss Képtár Bővités
Helyzetjelentés a fordítói frontról!

Yo minna!
Mint látjátok kissé elapadtak a frissek az év kezdete óta. Ennek a vizsgaidőszak az oka. Mindenki igyekszik kihasználni az utolsó perceket is. A csapat javarésze most ettől szenved. Többek között Luc, Sayuu, Alice. Nekem a jövőhéten 9 vizsgám lesz, és ezzel letudhatom az egészet. Kitartás! Nemsokára vége lesz a fránya vizsgáknak, és akkor a régiek mellett egy-két új projecttel is jövünk majd. Addig is sok szerencsét minden vizsgázó anime fannak!

cat999

Tagfelvételi jelentés! (2011.01.06)

Kis csapatunk az utóbbi hónapokban néhány újabb taggal gazdagodott, ezért néhány pozícióban erősítésre van szükség. Ha szeretnéd tudni, milyen posztokra jelentkezhetsz, kattints a részletekre!

©

Üdvözöl a Namida Fansub Team!

Miket találsz nálunk.

Nálunk saját készítésű anime feliratokat, manga fordításokat találsz.
Letöltéshez be kell jelentkezned, ha még nem vagy tag regisztrálj!
Kérdéseidet a Fórumban teheted fel, vagy ha csak csevegni szeretnél, azt is megteheted.

Belépés

Elfelejtett jelszó?

Még nem vagy tag? Regisztrálj!

Regisztráció után hozzáférhetsz a csapat által készíttet feliratokhoz és mangákhoz.